Intensywnie czekoladowe ciasto z dodatkiem malin, lekko aromatyzowane rumem, podawane z polewą z ciemnej czekolady i ozdobione kawałkami orzechów lub kwiatami jadalnymi.
Wilgotne ciasto wypełnione makiem, rodzynkami oraz orzechami włoskimi pokryte puszystym kremem mascarpone ze startą skórką pomarańczy na górze.
Legendarne już ciasto na bazie ciasta parzonego z pysznym budyniowym kremem w środku, posypane cienką warstwą cukru pudru.
Odtworzona wersja popularnego batonika Kinder Country w formie pysznego, delikatnego ciasta. Spód wykonany z płatek pszenicznych z dodatkiem miodu, krem na bazie mascarpone, białej czekolady i śmietanki. Na górze polewa wykonana z mlecznej czekolady posypanej płatkami.
Jabłecznik na kruchym cieście, wypełniony soczystymi, karmelizowanymi jabłkami z dodatkiem cynamonu, góra obsypana cukrem pudrem
Spód wykonany z kruchego ciasta, warstwa z dużą ilością malin w malinowej galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńcząca ciasto chrupiąca beza z płatkami migdałów.
Pyszna drożdżówka z puszystym nadzieniem jogurtowym z dodatkiem świeżych sezonowych owoców, udekorowana kruszonką i cukrem pudrem.
Ciasto wykonane na spodzie z sucharków i kremu Nutella, z kremem śmietanowym z dodatkiem pasty wanilii oraz galaretką z kawałkami wiśni.
Lekkie i orzeźwiające ciasto, mocno cytrynowe. Intensywnie cytrynowa masa budyniowa na delikatnym biszkopcie, przykryta delikatną cytrynową pianką.
Cztery warstwy herbatników przełożone kremem budyniowym (z ugotowanego budyniu utartego z masłem), posypane wiórkami kokosowymi.
Pieczony sernik na spodzie z maślanych herbatników, wypełniony masą twarogową, z polewą z białej czekolady posypany świeżymi owocami sezonowymi.
Pieczony sernik na bazie popularnych czekoladowych ciastek Oreo, wypełniony masą twarogową z dodatkiem kawałków wspomnianych ciasteczek ozdobione kremem z przekładanymi ciastkami.
Pieczony sernik na spodzie z ciasteczek maślanych, wypełniony masą twarogową z dodatkiem kawałków batonika Daim, całość polana masą kajmakową wykończona batonikami Daim.
Pieczony sernik na kruchym, kakaowym spodzie, wypełniony masą twarogową z nutą cytryny, z kruszonką ciasta kakaowego na górze, całość posypana cukrem pudrem
Aksamitny, delikatny pieczony sernik na spodzie z kruszonych herbatników, wypełniony masą twarogową, z polewą śmietanową i musem owocowym na górze ozdobione sezonowymi owocami.
Cena: 80zł
Cena: 80zł
Cena: 85zł
Coś dla fanów popularnego kremu Nutella. Tarta na ciemnym spodzie z pokruszonych ciastek i dwie warstwy kremu: jedna z mascarpone, druga z kremu Nutella.
Cena: 90zł
Kruche ciasto pokryte delikatnym kremem z mascarpone, wyłożone dużą ilością współgrających owoców.
Cena: 90zł
PoPieczone Kinga Piernicka
Stefczyka 45
84-200 Wejherowo
NIP: 58 824 577 08
REGON: 385 940 348
Telefon: +48 692-359-060